Aankomend Monteur Sprinkler

Jouw uitdaging?
Equans Fire Safety & Security verzorgt de installatie, modificatie en het onderhoud van gebouw gebonden sprinkler installaties. Dit doen we o.a. bij onderwijsinstellingen, industriële complexen, kantoorgebouwen, scholen en distributiecentra. Het is een groeiende en dynamische afdeling, waarbij we continu bezig zijn met verbeteren en uitbreiden. Ook hebben we een hecht team wat voor elkaar door het vuur gaat!

Dit ga je doen als aankomend monteur sprinkler
De uit te voeren werkzaamheden in Noord Nederland, met standplaats Roden, zijn zeer divers en hebben betrekking op zowel grote als kleinschalige renovatie- en nieuwbouwprojecten. Als aankomend monteur sprinkler ben je (mede) verantwoordelijk voor de werkzaamheden die bestaan uit het plannen, voorbereiden en organiseren van deze kleine en grote klussen in samenwerking met de werkvoorbereiding. Je gaat regelmatig met een andere monteur of uitvoerder aan het werk. Zo leer je elke keer steeds iets nieuws, want elke vakman heeft zijn eigen handigheidjes. Het werk is hierdoor zeer dynamisch en zeker niet saai te noemen.

Je zorgt voor een goede ondersteuning van je collega’s bij de verrichte werkzaamheden, bent in staat om een administratie bij te houden en hebt veelvuldig zelfstandig contact met opdrachtgevers. Jouw manier van communiceren zorgt voor klantenbinding. Doordat jij het technische (mede) aanspreekpunt bent bij onze opdrachtgevers ben je tevens onze ambassadeur op locatie.

Wie ben jij?
Als aankomend Monteur Sprinkler heb je:
• Minimaal een MBO diploma op niveau 2 (bijvoorbeeld werktuigbouwkunde)
• Goede communicatieve vaardigheden we zijn een dienstverlenende organisatie, waar je altijd in contact staat met de klant.
• Om de werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren is het belangrijk om te schakelen tussen diverse taken en te kunnen bepalen waar de prioriteiten liggen
• Ambitie en leergierigheid om je nieuwe technieken eigen te maken
• Jij houdt er van om samen met jouw team de klus te klaren en een tevreden klant te hebben
• VCA, hoogwerker certificaat en VSI-A of bereid deze te behalen via Equans

Wat bieden wij?
Natuurlijk begrijpen we dat voorwaarden belangrijk voor jou zijn. Daarom bieden we je een mooi pakket, waaronder:

 • Salaris tussen €2500 en €3750 bruto per maand exclusief vakantiegeld
 • Contract voor onbepaalde tijd
 • Bedrijfsauto, telefoon en laptop om je in je werk te faciliteren
 • 38 vrije dagen o.b.v. een fulltime dienstverband
 • Goede pensioenregeling
 • Volop doorgroei- en opleidingsmogelijkheden

Hoe kun je solliciteren?

Ben je geïnteresseerd geraakt? Leuk! We ontvangen jouw reactie graag. Je kunt solliciteren via de sollicitatie button.

Heb je nog vragen? Dat kan! Neem dan contact op met Jacob van der Wal via 06 16 36 34 46 of door te mailen naar [email protected]

Wij zijn Equans

Samen voor grote uitdagingen: Equans is internationaal marktleider in technische dienstverlening. In Nederland zetten ruim 6.000 medewerkers zich dagelijks in om onze klanten te helpen met technische, innovatieve en duurzame oplossingen. Wij ontwerpen, bouwen, beheren en onderhouden technische installaties voor onze klanten. Wij helpen onze klanten in het realiseren en versnellen van de drie grote transities van nu: de energie-, industriële en digitale transitie.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Aan cv’s die ongevraagd door bureaus worden aangeleverd kunnen geen rechten worden ontleend. 

#LI-JV1


Monteur Sprinkler

Wij zoeken een monteur sprinkler voor onze afdeling FS&S! Heb jij ervaring met installatietechniek, ben je handig en wil je je verder ontwikkelen? Vind je het daarnaast interessant en uitdagend om bezig te zijn met sprinklersystemen? Lees dan snel verder en wie weet zit jij binnenkort bij ons aan tafel voor deze mooie stap!

Dit ga je doen als Monteur Sprinkler

Als monteur sprinkler verricht je diverse werkzaamheden aan sprinkler- en brandbeveiligingsinstallaties bij diverse klanten in regio Zuid Nederland en is geen dag hetzelfde. Hierbij onderhoud en verbeter je sprinklerinstallaties en pas je installaties aan waar nodig.

Je krijgt diverse opdrachten vanuit de planning om het geplande onderhoud uit te voeren of om een storing aan deze sprinklerinstallaties op te lossen. Daarmee zorg jij er meteen voor dat de nieuwe en bestaande installaties voldoen aan de geldende wettelijke bepalingen en kwaliteitsnormen.

bij alles wat je doet haal jij het beste uit jezelf. dus, naast bovenstaand, ook bij:

 • het signaleren van tekortkomingen van sprinkler installaties, vanwege het kritieke karakter, en het bespreken daarvan met de klant en de afdeling om op deze manier de installaties in topconditie te houden
 • het onderdeel zijn van een gemotiveerd onderhoudsteam in ontwikkeling en daar je steentje aan bijdragen

Zoals je ziet veel diversiteit en een uitdagende job! Een klus kan binnen een dag klaar zijn, maar kan ook meerdere dagen/weken duren. Dagelijks ontzorg jij onze klanten in hun sprinklerinstallatie en ben je ons gezicht bij de klant. Op onze afdeling werken wij als een team, dus je staat er nooit alleen voor.

Carrière switch?

Dat is zeker mogelijk! Met een achtergrond binnen Metaaltechniek (lassers, fitters, constructieplaat medewerkers, CNC draaibank bediener), Elektrotechniek (monteurs) en Installatietechniek (loodgieters) kan je voor deze interessante functie in aanmerking komen.

Met behulp van een interne opleiding kan je met een kleine omscholing bij Equans instromen in de sprinklertechniek.

Jouw werkomgeving

Equans helpt klanten in het realiseren en versnellen van de 3 grote transities: de energie --, digitale en industriële transitie. We zijn wereldleider in de technische dienstverlening en maakt onderdeel uit van de internationale en beursgenoteerde Bouygues groep. In Nederland werken we samen met 6.000 collega’s vanuit 29 locaties. Samen zijn wij Equans!

Onze afdeling FS&S bestaat uit een contractmanager, service coördinator, projectmanager, werkvoorbereider en een consultant. Verder hebben wij een divers team van servicemonteurs in het veld, welke het onderhoud & service uitvoeren aan brandmelders, ontruimingsinstallaties en beveiliging vanuit Oisterwijk bij onze klanten.

Dit breng je mee

Iedereen bij Equans is anders. Dat juichen we toe omdat de verschillen ons als team sterker maken. Er zijn ook overeenkomsten. Zo hecht iedereen waarde aan samenwerken en zien we overal kansen. Jij ook? Top! Verder vragen we van jou:

 • een afgeronde mbo opleiding binnen de installatietechniek of elektrotechniek
 • aanvullende cursussen, zoals aankomend sprinklertechnicus of de bereidheid om deze via Equans te volgen;
 • ervaring met werkzaamheden als (sprinkler) monteur of hebt in elk geval grote affiniteit met (sprinkler) en/of (beveiligings)techniek
 • een gemotiveerde instelling en je wilt bijdragen aan een succesvolle afdeling
 • flexibiliteit en de bereidheid om bij verschillende klanten in de regio zuid services te verlenen

Wat bieden wij je

Natuurlijk begrijpen we dat voorwaarden belangrijk voor jou zijn. daarom bieden we je een mooi arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder:

 • een salaris tussen de €3.143 en €3.699 bruto per maand op basis van jouw ervaring, exclusief vakantiegeld
 • contract voor onbepaalde tijd
 • flexibele werktijden in overleg mogelijk
 • bonus van maximaal 4%
 • telefoon en laptop om je in je werk te faciliteren
 • een ingerichte servicebus voor jouw werkzaamheden
 • 38 vrije dagen o.b.v. een fulltime dienstverband
 • goede pensioenregeling
 • een prettige werksfeer en fijne collega’s
 • volop doorgroei- en opleidingsmogelijkheden.

Zo kun je solliciteren

Ben je geïnteresseerd geraakt? Leuk! We ontvangen jouw reactie graag. Je kunt solliciteren via de sollicitatie button. Heb je nog vragen? Dat kan! Neem dan contact op met Maarten van der Werff  via 06 160 043 18 of door te mailen naar [email protected].


Leidinggevend Monteur Fire Safety and Security

Wij zoeken een leidinggevend monteur voor onze afdeling FS&S! Heb jij de capaciteiten en de ervaring om complexe montage vraagstukken zelfstandig en op een efficiënte wijze te organiseren en uit te laten voeren? Wordt jij daarnaast enthousiast van een veelzijdige functie waar geen dag hetzelfde is? Lees dan snel verder en wie weet zit jij binnenkort bij ons aan tafel voor deze mooie stap!

Dit ga je doen als leidinggevend monteur FSS

Als leidinggevend monteur FSS bestaat jouw uit het plannen, voorbereiden en organiseren van kleine en grote projecten. Dit gebeurt grotendeels op de werklocatie in samenwerking met de eigen organisatie. Voor deze functie heb je genoeg ervaring om problemen in het werk te voorzien en hier adequate maatregelen voor te treffen zodat het werk efficiënt en binnen de gevraagde planning uitgevoerd wordt. Behalve bovengenoemde organisatorische aspecten heb je een hands-on mentaliteit en werk je mee in de uitvoering. Het werk is hierdoor zeer dynamisch en zeker niet saai te noemen.

Je zorgt voor een goede rapportage van de verrichte werkzaamheden, bent in staat om een (financiële) administratie bij te houden en hebt veelvuldig zelfstandig contact met klanten. Jouw manier van communiceren zorgt voor klantenbinding. Doordat jij het technische aanspreekpunt bent bij onze klanten ben je tevens onze ambassadeur op locatie. Jij bent de leidinggevende van een kleine of grote groep mede collega’s.

Bij alles wat je doet haal jij het beste uit jezelf. Dus, naast bovenstaand, ook bij:

 • Het plannen, het (adequaat) aansturen van medewerkers en derden (onderaannemers of inleenkrachten) en het coördineren op locatie;
 • Het zorgdragen voor werkomstandigheden conform de kwaliteits- en veiligheidseisen;
 • De projectvoorbereiding in samenwerking met projectleiding;
 • Het houden van tool box meetings en start werkbesprekingen.

Jouw werkomgeving

Equans helpt klanten in het realiseren en versnellen van de 3 grote transities: de energie --, digitale en industriële transitie. We zijn wereldleider in de technische dienstverlening en maakt onderdeel uit van de internationale en beursgenoteerde Bouygues groep. In Nederland werken we samen met 6.000 collega’s vanuit 29 locaties. Samen zijn wij Equans!

Onze afdeling FS&S bestaat uit een contractmanager, service coördinator, projectmanager, werkvoorbereider en een consultant. Verder hebben wij een divers team van servicemonteurs in het veld, welke het onderhoud & service uitvoeren aan brandmelders, ontruimingsinstallaties en beveiliging vanuit Oisterwijk bij onze klanten.

Dit breng je mee

Iedereen bij Equans is anders. Dat juichen we toe omdat de verschillen ons als team sterker maken. Er zijn ook overeenkomsten. Zo hecht iedereen waarde aan samenwerken en zien we overal kansen. Jij ook? Top! Verder vragen we van jou:

 • minimaal een mbo diploma op niveau 4 (bijvoorbeeld installatietechniek)
 • het diploma installatie-  en onderhoudsdeskundige BMI, Monteur beveiligingsinstallaties (MBV)
 • diepgaande kennis van brandmeld- en ontruimingsinstallaties, inbraakinstallaties, toegangscontrole en CCTV en minimaal 3 jaar werkervaring als monteur
 • ervaring met montage en installatietechnieken binnen het vakgebied en veiligheid op de werkvloer
 • goede communicatieve vaardigheden
 • aanpassingsvermogen en flexibiliteit
 • je denkt ‘’out of the box“ maar wel binnen de regels van de certificering en je neemt verantwoordelijkheid de uitgevoerde werkzaamheden

Wat bieden wij je

Natuurlijk begrijpen we dat voorwaarden belangrijk voor jou zijn. Daarom bieden we je een mooi arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder:

 • een salaris tussen de €3.143 en €3.520 bruto per maand op basis van jouw ervaring, exclusief vakantiegeld
 • contract voor onbepaalde tijd
 • flexibele werktijden in overleg mogelijk
 • bonus van maximaal 4%
 • telefoon en laptop om je in je werk te faciliteren
 • 38 vrije dagen o.b.v. een fulltime dienstverband
 • goede pensioenregeling
 • een prettige werksfeer en fijne collega’s
 • volop doorgroei- en opleidingsmogelijkheden.

Zo kun je solliciteren

Ben je geïnteresseerd geraakt? Leuk! We ontvangen jouw reactie graag. Je kunt solliciteren via de sollicitatie button. Heb je nog vragen? Dat kan! Neem dan contact op met Maarten van der Werff  via 06 160 043 18 of door te mailen naar [email protected].


Inspection & Testing Technician

Equans ANZ is part of a global, technical services leader. Our local team of qualified technicians and support staff delivers value for customers by balancing cost, risk, and performance, while having access to a global network of experts. We design and provide customised solutions for our clients to support them in their energy, industrial and digital transitions.

Equans is looking for an experienced Inspection and Testing Technician to join the team in North Plympton, SA. As the I&T Tester it will be your responsibility to effectively service, inspect and test Fire Protection Equipment such as Fire Detection Systems, Portables, Passive and Exit and Emergency lighting systems, Non-Pumped Hose reels and Hydrants.

Responsibilities:

 • Survey customer premises and recommend fire protection and safety systems and equipment, in accordance with EQUANS procedures and processes and relevant Australian Standards.
 • Identify, Inspect, and test fire protection and safety systems and equipment – including Fire Panels, EWIS, Fire alarm systems, emergency exit lighting, portables, and passive equipment.
 • Work alongside and assist a qualified technician who will provide you guidance and training
 • Complete and provide evidence of maintenance performed on fire protection systems and equipment using logbooks and associated documents in an accurate manner
 • Driving commitment to the highest standards of business code of conduct Maximise efficiencies via route planning, time management, stock management and service delivery
 • Manage and maintain all assigned company property, including documents, tools, equipment and
 • Report work progress and performance by completing productivity key performance indicator (KPI) reports
 • Being on call and attending call outs as per rostered requirements
 • Complying with Company and client Welfare, Health & Safety and Environment policies and procedures
 • vehicles
 • Recommend improved business processes by actively engaging in quality programs
 • Comply with all Customer requirements, as defined by the Customer contract
 • Attend all scheduled training programs
 • Ensure highest level of presentation as an ENGIE Services employee
 • Work reasonable overtime to meet the companies’ contractual requirements, including weekends and working away
 • Ensure punctuality
 • Other duties as requested by Manager

About you:

 • Technical certificate/licences in relevant field 
 • Eager for a career in the Fire Protection industry
 • Strong dexterity and aptitude for problem solving
 • High standard of written and oral communication skills
 • Analytical skills in reviewing activities and identifying key actions to deliver continuous improvement
 • Current Driver’s Licence
 • Able to keep up to date with product and industry knowledge, and an understanding of where to locate the relevant information
 • A solid knowledge of the applicable Australian Standards relevant to Fixed Systems fire protection equipment would be highly regarded

Why Equans?

 • Company vehicle + phone
 • RDO’s
 • Permanent full-time position
 • Global organisation
 • Paid parental leave
 • Paid volunteer leave
 • Study leave
 • Employee Assistance programs

Next Step

If you are interested and meet the selection criteria apply with an up-to-date resume via the application instructions on this website.

 

Please note that we can only accept applications from those with full working rights in Australia.

 

EQUANS is an Equal Employment Opportunity (EEO) employer where all employees have the right to be treated equally in all aspects of their jobs. We promote diversity in the workplace, and we welcome applications from Indigenous Australians and people from all backgrounds and abilities.

 

We will not be engaging the services of a Recruitment Agency and ask all interested candidates to apply directly via this advertisement.


Technicien de Maintenance CFA/SSI (H/F)

Saviez-vous que chez EQUANS France, nos équipes interviennent également dans les métiers de la maintenance électrique ?

Ineo Industrie et Services, entité d’EQUANS France, recherche son futur 

Technicien de Maintenance CFA/SSI (H/F)

Poste basé à Brétigny-sur-Orge (91)

Ineo fait partie de l’entité EQUANS France, et conçoit des solutions globales et performantes dans le domaine du Génie Electrique et Climatique.

L’agence « Services IDF », composée de 150 collaborateurs, est spécialisée en maintenance multi-techniques dans le domaine tertiaire, en itinérance ou sur site posté. Ses clients sont des collectivités ou entreprises privées qui ont besoin de nous pour assurer la continuité du fonctionnement électrique de leurs bâtiments (centres commerciaux, opéras, assemblée nationale, sièges sociaux d’entreprises, etc.).

En tant que Technicien de Maintenance CFA/SSI (H/F), vous êtes rattaché au Chef de site et posté sur un site client dans l’Essonne. Vous conservez une autonomie importante sur votre poste ce qui vous permet de maîtriser l’ensemble du cycle métier des installations SSI et CFA (contrôle d’accès, intrusion, vidéosurveillance, interphonie, sonorisation).

Dans ce cadre vos missions principales consisteront notamment à :

- Réaliser la maintenance préventive et curative des systèmes de sécurité incendie et en courant faible, pour assurer une continuité de fonctionnement du site et de son activité.

- Diagnostiquer finement les pannes, suivre le planning des maintenances et garantir la conformité des installations électriques.

- Réaliser les consignations et déconsignations des installations, en effectuant la traçabilité des interventions, en proposant des actions visant à améliorer notre qualité de service.

De formation Bac+2 minimum de type BTS FED option DBC, vous justifiez d'au moins 3 ans d'expérience professionnelle acquis en tant que Technicien de maintenance SSI et CFA dans le Tertiaire.

Vous connaissez parfaitement FINSECUR et de très bonnes connaissances techniques des SSI et en courant faible.

Doté d’un bon relationnel et d’un fort sens du service, vous savez vous adapter avec aisance à des situations et des interlocuteurs variés.

Une formation CNPP (APSAD niveau 1) et une connaissance en hydraulique incendie (sprinklage) seraient un plus.


Monteur d'équipements Sprinklers en Sécurité Incendie (H/F)

Saviez-vous que chez EQUANS France, nos équipes interviennent dans le domaine de la Sécurité Incendie ?

Axima, entité d’EQUANS France, recherche son futur

Monteur Sprinkler Sécurité Incendie (H/F)

Poste rattaché à l'agence d'Orléans (44).

Expertise et proximité pour EQUANS France, leader des services multi-techniques Axima fait partie de l’entité EQUANS France. Elle conçoit des solutions globales et performantes dans le domaine du Génie Climatique, de la Réfrigération et de la Sécurité Incendie pour accompagner la transition énergétique et numérique des bâtiments, des environnements et des process de ses clients.

Au total, elle compte 9 500 collaborateurs, et son chiffre d’affaires représentait plus de 1,7 milliards d’euros en 2018.

 A la recherche de femmes et d’hommes engagés et audacieux, Axima recrute de nombreux talents à travers toute la France. Rejoignez un univers de travail épanouissant et innovant, favorisant l’agilité et la créativité afin de répondre aux enjeux énergétiques d’aujourd’hui et de demain.

Leader en protection et prévention incendie, notre Pôle Sécurité Incendie accompagne ses clients au plus près de leurs installations et équipements de sécurité, dans le respect des exigences réglementaires.

Vos missions :

Sous la responsabilité du Chef d'équipe, vous participez aux travaux d'agrandissement, de rénovation et/ou d'amélioration des installations de nos clients de la Région Centre Val de Loire.

Vous avez notamment en charge les missions suivantes :

 • Réaliser des prestations de préfabrication et de montage des sprinklers et RIA
 • Dépanner des équipements techniques (robinetteries, clapets, tuyauteries, pompes, etc.)
 • Assurer la qualité des relations avec les différents interlocuteurs
 • Appliquer et faire appliquer les règles et les procédures de sécurité et qualité

Votre profil :

Dans l’idéal, titulaire d'un CAP/BAC PRO ou d’une expérience dans la plomberie, la tuyauterie industrielle, le CVC ou une activité de montage du Bâtiment (échafaudage, charpente...) vous avez surtout une réelle appétence pour le travail manuel.

Une connaissance et/ou expérience dans le domaine de la protection incendie / Réseaux Sprinklers (rainurage, filetage, prise de côtes) est un plus.

Vous êtes à l’aise avec l’utilisation d’une tablette numérique.

Sérieux et ponctuel, selon vos compétences, il vous sera possible de bénéficier accompagnement et/ou formation sur la lecture de plans.

Vos avantages :

 • Un salaire annuel brut négocié fonction de votre expérience sur 12,6 mois
 • Une prime de vacances versée par la CIBTP et une prime variable individuelle
 • Des tickets restaurant
 • Un plan d'épargne salariale et un plan d'épargne retraite
 • Un accord de versement d'Intéressement et de Participation
 • Des avantages liés au CSE
 • Des RTT
 • Des perspectives d’évolution de carrière au sein du Groupe Bouygues

Un dernier point pour vous convaincre de nous rejoindre ?

Venir chez nous, c’est intégrer un grand Groupe, tout en travaillant dans des équipes à taille humaine actives et motivées.

Et bien sûr, c’est avoir la possibilité d’être formé régulièrement, comme l’ensemble de nos salariés. 

 Alors, envie de faire partie de l’aventure EQUANS France ? 

 EQUANS France garantit l’égalité des chances pour tous et la diversité.

EQUANS France s'engage à promouvoir la diversité, l’inclusion et à lutter contre toutes les formes de discriminations à l’accès à l'emploi, à la formation, à la promotion et plus largement dans nos environnements et cadres de travail.   

L’insertion, la mixité, le soutien et l’accompagnement des jeunes, des seniors, des personnes en situation de handicap sont des priorités essentielles de la politique ressources humaines. 

En savoir plus sur EQUANS France :

Plus de 27 000 collaborateurs contribuent à l’aventure EQUANS France. Concepteurs, intégrateurs et mainteneurs de solutions multi-techniques, tous sont engagés sur l’ensemble de la chaîne de valeur (financement, études, installation, maintenance, contrats de performance). Répartis dans 413 agences sur l’ensemble du territoire français et aussi à l’International, l’exigence et la bienveillance sont au cœur de notre culture et de la performance.

Notre mission ? Au sein d’EQUANS France, nos équipes, pour qui la santé et la sécurité au travail sont une priorité absolue, sont engagées pour accompagner leurs clients dans leurs transitions énergétique, industrielle et numérique et relever ainsi le défi de la décarbonation de notre économie. Pour cela, nos équipes connectent, protègent et alimentent en flux énergétiques et numériques les territoires, les villes, les bâtiments, les industriels et les infrastructures de transport.

Experts dans 6 domaines - Génie électrique, Génie climatique, Réfrigération, Protection incendie, IT et télécommunications, Solutions digitales, la complémentarité de nos activités témoigne de notre capacité à innover et à nous adapter pour fournir des services à forte valeur ajoutée pour nos clients

Enraciné dans une histoire plus que centenaire issue des sociétés Axima et Ineo, EQUANS France atteint un chiffre d’affaire de 5 milliards d’euros.


Junior Projectleider Safety

Starter met ambitie gezocht, met de wens om door te groeien tot projectleider!

Wij zijn namelijk op zoek naar een junior projectleider safety voor onze afdeling FS&S! Ben jij pas afgestudeerd en of op zoek naar een eerste (of tweede) stap in je carrière waarbij jij volop ruimte krijgt om te ontwikkelen? Lijkt het jou daarnaast gaaf om vanuit een mooie startersfunctie binnen werkvoorbereiding door te groeien naar de functie van projectleider? Lees dan snel verder en wie weet zit jij binnenkort bij ons aan tafel voor deze gouden kans!

Dit ga je doen als junior projectleider safety

Je begint in de functie van junior projectleider safety, waar tekeningen lezen, systemen eigen maken en materialen bestellen centraal staan. Gaandeweg bouw je je het takenpakket steeds verder uit met ook taken op het gebied van financiën en management.

Als junior projectleider safety ben je een zeer belangrijke spin in het web en betrokken bij het gehele traject van onze grote multidisciplinaire projecten van aanbieding tot en met de uitvoering, dit binnen ons team Fire Safety & Security (FS&S).

Ben je klaar voor de volgende stap? Dan ga je je verder ontwikkelen richting de rol van startend projectleider en ben je, tijdens de realisatie van een project, de copiloot van de Projectmanager. Je bewaakt onder andere de voortgang van het project en zorgt ervoor dat een project met een optimaal kwalitatief en financieel resultaat wordt opgeleverd. Gezien de omvang van de projecten is het noodzakelijk om je diverse rollen eigen te maken. Je krijgt te maken met leveranciers, aannemers, de klant en uiteraard maak je telkens verbinding met jouw projectteam. Daarom zijn onder andere communicatieve vaardigheden erg belangrijk in deze rol!

In deze doorgroeifunctie zal je niet alleen functioneel dagdagelijks begeleid worden, er wordt ook samen met jou gekeken naar jouw eigen persoonlijke ontwikkeling tot projectleider. Uiteraard bieden wij ook trainingen aan die bijdragen aan jouw ontwikkeling, te denken valt aan: communicatie, projectmanagement en persoonlijk leiderschap.

Het technische gedeelte binnen de projecten omvat CCTV, brandmeldsystemen, toegangscontrole, ontruimingssystemen en andere gebouw beheersystemen.

Jouw werkomgeving

Equans helpt klanten in het realiseren en versnellen van de 3 grote transities: de energie --, digitale en industriële transitie. We zijn wereldleider in de technische dienstverlening en maakt onderdeel uit van de internationale en beursgenoteerde Bouygues groep. In Nederland werken we samen met 6.000 collega’s vanuit 29 locaties. Samen zijn wij Equans.

Onze afdeling FS&S bestaat uit een contractmanager, service coördinator, projectmanager, werkvoorbereider en een consultant. Verder hebben wij een divers team van servicemonteurs in het veld, welke het onderhoud & service uitvoeren aan brandmelders, ontruimingsinstallaties en beveiliging vanuit Oisterwijk bij onze klanten.

Dit breng je mee

Iedereen bij Equans is anders. Dat juichen we toe omdat de verschillen ons als team sterker maken. Er zijn ook overeenkomsten. Zo hecht iedereen waarde aan samenwerken en zien we overal kansen. Jij ook? Top! Verder vragen we van jou:

 • Een ambitieuze instelling;
 • Een proces- en planmatige aanpak in jouw werkzaamheden en ad-hoc schakelen;
 • Een afgeronde MBO niveau 4 opleiding in de richting van Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde of soortgelijk;
 • Communicatieve vaardigheden;
 • De ambitie om door te groeien naar projectleider;
 • De nodige inhoudelijke kennis;
 • Een nieuwsgierige- en leergierige instelling en je hebt een passie voor techniek.

Dit bieden wij je

Natuurlijk begrijpen we dat voorwaarden belangrijk voor jou zijn. Daarom bieden we je een mooi arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder:

 • Een salaris tussen de €3.320 en €3.867 bruto per maand op basis van jouw ervaring, exclusief vakantiegeld;
 • Persoonlijke begeleiding;
 • Flexibele werktijden in overleg mogelijk;
 • Telefoon en laptop om je in je werk te faciliteren;
 • 38 vrije dagen o.b.v. een fulltime dienstverband;
 • Thuiswerken is in overleg mogelijk;
 • Volledig ingerichte werkplek thuis;
 • Goede pensioenregeling;
 • Een prettige werksfeer en fijne collega’s;
 • Volop doorgroei- en opleidingsmogelijkheden.

Hoe kun je solliciteren?

Ben je geïnteresseerd geraakt? Leuk! We ontvangen jouw reactie graag voor 19 juni. Je kunt solliciteren via de sollicitatie button.

Heb je nog vragen? Dat kan! Neem dan contact op met Maarten van der Werff via 06 16 00 43 18 of mail naar [email protected]


Chef d’équipe Travaux en Protection Incendie

Saviez-vous que chez EQUANS France, nos équipes interviennent dans le domaine de la Sécurité Incendie ?

Axima, entité d’EQUANS France, recherche son futur

Chef d’équipe Travaux Protection Incendie H/F

Poste rattaché à l'agence de Verson en périphérie de Caen (14)

Expertise et proximité pour EQUANS France, leader des services multi-techniques Axima fait partie de l’entité EQUANS France. Elle conçoit des solutions globales et performantes dans le domaine du Génie Climatique, de la Réfrigération et de la Sécurité Incendie pour accompagner la transition énergétique et numérique des bâtiments, des environnements et des process de ses clients.

 

Au total, elle compte 9 500 collaborateurs, et son chiffre d’affaires représentait plus de 1,7 milliards d’euros en 2018.

 A la recherche de femmes et d’hommes engagés et audacieux, Axima recrute de nombreux talents à travers toute la France. Rejoignez un univers de travail épanouissant et innovant, favorisant l’agilité et la créativité afin de répondre aux enjeux énergétiques d’aujourd’hui et de demain.

Leader en protection et prévention incendie, notre Pôle Sécurité Incendie accompagne ses clients au plus près de leurs installations et équipements de sécurité, dans le respect des exigences réglementaires.

Vos missions :

Sous la responsabilité du Directeur d’agence, vous assurez les travaux d'installations de protection incendie (sprinklers, colonnes sèches, RIA, etc.) chez nos clients industriels, agroalimentaires et GMS du secteur Normandie.

A la tête d’une équipe de monteurs (1 à 3 compagnons), vous êtes le garant de l’ensemble des prestations de chantier (approvisionnement, montage, mise en service…) dans le respect de la sécurité, des délais et de la qualité.

Polyvalent, vous maitrisez les techniques de montage de la tuyauterie acier et des équipements associés (vannes, pompes, clapets), des réseaux sprinklers et RIA.

Vous pourrez occasionnellement assurez l’entretien et le dépannage des réseaux sprinklers et RIA de nos clients ainsi que de rédiger les rapports détaillés.

Le travail en hauteur est au quotidien (habilitation nacelle CAT3A et 3B).

 

Votre profil :

De formation technique (CAP à Bac pro) spécialisée dans le bâtiment, vous justifiez surtout d'une expérience réussie dans le suivi de travaux ou de contrats de maintenance, dans le sprinkler, la Plomberie/CVC ou tuyauterie industrielle.

Autonomie, capacité d’adaptation, et disponibilité sont des atouts essentiels pour réussir dans cette fonction qui implique également une forte aptitude au management d’équipes de terrain.

Vos avantages :

 • Un salaire annuel brut négocié fonction de votre expérience (versé sur 12,6 mois)
 • Un véhicule
 • Une prime de vacances versée par la CIBTP et une prime variable
 • Un accord de versement de participation et intéressement
 • Des tickets restaurant
 • Un plan d'épargne salariale et un plan d'épargne retraite
 • Des avantages liés au CSE
 • Des RTT
 • Des perspectives d’évolution de carrière au sein du Groupe Bouygues

Un dernier point pour vous convaincre de nous rejoindre ?

Venir chez nous, c’est intégrer un grand Groupe, tout en travaillant dans des équipes à taille humaine actives et motivées.

Et bien sûr, c’est avoir la possibilité d’être formé régulièrement, comme l’ensemble de nos salariés. 

Alors, envie de faire partie de l’aventure EQUANS France ? 

 EQUANS France garantit l’égalité des chances pour tous et la diversité.

 

EQUANS France s'engage à promouvoir la diversité, l’inclusion et à lutter contre toutes les formes de discriminations à l’accès à l'emploi, à la formation, à la promotion et plus largement dans nos environnements et cadres de travail.   

L’insertion, la mixité, le soutien et l’accompagnement des jeunes, des seniors, des personnes en situation de handicap sont des priorités essentielles de la politique ressources humaines. 

 

En savoir plus sur EQUANS France :

Plus de 27 000 collaborateurs contribuent à l’aventure EQUANS France. Concepteurs, intégrateurs et mainteneurs de solutions multi-techniques, tous sont engagés sur l’ensemble de la chaîne de valeur (financement, études, installation, maintenance, contrats de performance). Répartis dans 413 agences sur l’ensemble du territoire français et aussi à l’International, l’exigence et la bienveillance sont au cœur de notre culture et de la performance.

 

Notre mission ? Au sein d’EQUANS France, nos équipes, pour qui la santé et la sécurité au travail sont une priorité absolue, sont engagées pour accompagner leurs clients dans leurs transitions énergétique, industrielle et numérique et relever ainsi le défi de la décarbonation de notre économie. Pour cela, nos équipes connectent, protègent et alimentent en flux énergétiques et numériques les territoires, les villes, les bâtiments, les industriels et les infrastructures de transport.

 

Experts dans 6 domaines - Génie électrique, Génie climatique, Réfrigération, Protection incendie, IT et télécommunications, Solutions digitales, la complémentarité de nos activités témoigne de notre capacité à innover et à nous adapter pour fournir des services à forte valeur ajoutée pour nos clients

Enraciné dans une histoire plus que centenaire issue des sociétés Axima et Ineo, EQUANS France atteint un chiffre d’affaire de 5 milliards d’euros.


Un(e) mécanicien(ne)/technicien(ne) Moteurs Diesels (Diéséliste)

Saviez-vous que chez EQUANS France, nos équipes interviennent dans le domaine de la Sécurité Incendie ?

Axima, entité d’EQUANS France, recherche son futur

 

Un(e) mécanicien(ne)/technicien(ne) Moteurs Diesels (Diéséliste)

 

Poste en itinérance rattaché à l'antenne d'Angers.

Expertise et proximité pour EQUANS France, leader des services multi-techniques Axima fait partie de l’entité EQUANS France. Elle conçoit des solutions globales et performantes dans le domaine du Génie Climatique, de la Réfrigération et de la Sécurité Incendie pour accompagner la transition énergétique et numérique des bâtiments, des environnements et des process de ses clients.

Au total, elle compte 9 500 collaborateurs, et son chiffre d’affaires représentait plus de 1,7 milliards d’euros en 2018.

A la recherche de femmes et d’hommes engagés et audacieux, Axima recrute de nombreux talents à travers toute laFrance. Rejoignez un univers de travail épanouissant et innovant, favorisant l’agilité et la créativité afin de répondre aux enjeux énergétiques d’aujourd’hui et de demain.

Leader en protection et prévention incendie, notre Pôle Sécurité Incendie accompagne ses clients au plus près de leurs installations et équipements de sécurité, dans le respect des exigences réglementaires.

Vous êtes passionné de mécanique ? Vous êtes rigoureux et force de proposition ? Alors lisez la suite, cela pourrait vous intéresser !

Vos missions :

Sous la responsabilité du Responsable d’agence, la maintenance préventive et curative du parc de moteurs diésels (Volvo, Iveco, Clarke) des installations de Protection Incendie de nos clients sur le secteur dépendant de l’agence Nantaise.

Vos missions se concentrent sur :

 • Réaliser l’ensemble des interventions de maintenance curative et préventive des groupes motopompes diesels : entretien courant et périodique
 • Effectuer les diagnostics, contrôles et réglages des ensembles mécaniques
 • Détecter, réparer ou remplacer les pièces défectueuses
 • Procéder à la pose d’accessoires et d’équipements spécifiques
 • Respecter les consignes de sécurité et processus qualité en vigueur au sein de la société
 • Effectuer des dépannages ponctuels chez nos clients
 • Assurer un bon suivi de votre relation avec le client

 Votre profil :

Idéalement de formation CAP/BAC pro à BTS en Maintenance de véhicules, vous justifiez d’une expérience réussi sur un poste en maintenance d’équipements thermiques diesels (Poids-Lourds, engins agricoles, engins BTP, groupes électrogènes, motopompes).

Vous avez un bon sens de l’analyseêtes autonome dans votre travail et cultivez votre sens de la relation client.

Vos avantages :

 • Un salaire annuel brut négocié fonction de votre expérience versé sur 13 mois
 • Une prime de vacances versée par la CIBTP et une prime variable individuelle
 • Des tickets restaurant
 • Un plan d'épargne salariale et un plan d'épargne retraite
 • Un accord de versement d'Intéressement et de Participation
 • un véhicule
 • Des avantages liés au CSE
 • Des RTT
 • Des perspectives d’évolution de carrière nombreuses au sein du Groupe Bouygues

Un dernier point pour vous convaincre de nous rejoindre ?

Venir chez nous, c’est intégrer un grand Groupe, tout en travaillant dans des équipes à taille humaine actives et motivées.

Et bien sûr, c’est avoir la possibilité d’être formé régulièrement, comme l’ensemble de nos salariés. 

 Alors, envie de faire partie de l’aventure EQUANS France ? 

 EQUANS France garantit l’égalité des chances pour tous et la diversité.

 

EQUANS France s'engage à promouvoir la diversité, l’inclusion et à lutter contre toutes les formes de discriminations à l’accès à l'emploi, à la formation, à la promotion et plus largement dans nos environnements et cadres de travail.   

L’insertion, la mixité, le soutien et l’accompagnement des jeunes, des seniors, des personnes en situation de handicap sont des priorités essentielles de la politique ressources humaines. 

 

En savoir plus sur EQUANS France :

Plus de 27 000 collaborateurs contribuent à l’aventure EQUANS France. Concepteurs, intégrateurs et mainteneurs de solutions multi-techniques, tous sont engagés sur l’ensemble de la chaîne de valeur (financement, études, installation, maintenance, contrats de performance). Répartis dans 413 agences sur l’ensemble du territoire français et aussi à l’International, l’exigence et la bienveillance sont au cœur de notre culture et de la performance.

 

Notre mission ? Au sein d’EQUANS France, nos équipes, pour qui la santé et la sécurité au travail sont  une priorité absolue, sont engagées pour accompagner leurs clients dans leurs transitions énergétique, industrielle et numérique et relever ainsi le défi de la décarbonation de notre économie. Pour cela,  nos équipes connectent, protègent et alimentent en flux énergétiques et numériques les territoires, les villes, les bâtiments, les industriels et les infrastructures de transport.

 

Experts dans 6 domaines - Génie électrique, Génie climatique, Réfrigération, Protection incendie, IT et télécommunications, Solutions digitales, la complémentarité de nos activités témoigne de notre capacité à innover et à nous adapter pour fournir des services à forte valeur ajoutée pour nos clients.

Enraciné dans une histoire plus que centenaire issue des sociétés Axima et Ineo, EQUANS France atteint un chiffre d’affaire de 5 milliards d’euros.


Servicetechnicus Fire & Gas

Jouw uitdaging?

Equans Fire & Gas verzorgt het onderhoud en kalibratie aan stationaire gas detectoren en de reparatie aan gasdetectie systemen in de industriële omgeving. Het is een groeiende en dynamische afdeling, waarbij we continu bezig zijn met verbeteren en uitbreiden. Ook hebben we een hecht team wat voor elkaar door het vuur gaat!

Dit ga je doen als Servicetechnicus Fire & Gas

In deze functie ben je werkzaam bij onze klanten op verschillende locaties in Noord-Nederland. Je voert onderhoud en service uit aan de verschillende gasdetectie apparatuur en daarnaast ook verantwoordelijk voor het inbedrijstellen van de apparatuur.
Je onderhoud veelal gaskoppen, kleppen en soms ook de aansturing daarvan. Dit betekend dat je naast visuele inspecties ook preventief onderhoud verricht en onderdelen vervangt.

Je werkzaamheden bestaan verder uit:
• Inbedrijfstelling, reparatie, revisie en service aan gasdetectie apparatuur

• Uitvoering van correctief en preventief onderhoud aan gasdetectie apparatuur

• Onderhouden van contacten met servicecoördinator en contractmanager

• Plan van aanpak opstellen voor de uit te voeren werkzaamheden

• Zorg dragen voor een veilige werkomgeving

Wie ben jij?

Het zou mooi zijn als je reeds affiniteit hebt met Brandmeldinstallatie of je dit in de toekomst eigen maakt door een gerichte opleiding als onderhoud deskundige Brandmeldinstallaties te volgen.

Verder heb je:
• Minimaal een afgeronde opleiding op MBO4 niveau in een technische richting zoals Elektrotechniek, Procestechniek of Analytische Chemie
• Aantoonbare technische affiniteit
• (bij voorkeur) Relevante ervaring in de gasdetectie of E&I
• Je bent analytische ingesteld en communicatief vaardig
• In het bezit van rijbewijs B

Wat bieden wij?

Natuurlijk begrijpen we dat voorwaarden belangrijk voor jou zijn. Daarom bieden we je een mooi pakket, waaronder:

 • Salaris tussen €3000 en €4250 bruto per maand exclusief vakantiegeld
 • Contract voor onbepaalde tijd
 • Bedrijfsauto, telefoon en laptop om je in je werk te faciliteren
 • 38 vrije dagen o.b.v. een fulltime dienstverband
 • Goede pensioenregeling
 • Volop doorgroei- en opleidingsmogelijkheden

Hoe kun je solliciteren?

Ben je geïnteresseerd geraakt? Leuk! We ontvangen jouw reactie graag. Je kunt solliciteren via de sollicitatie button.

Heb je nog vragen? Dat kan! Neem dan contact op met Jacob van der Wal via 06 16 36 34 46 of door te mailen naar [email protected]

Wij zijn Equans

Samen voor grote uitdagingen: Equans is internationaal marktleider in technische dienstverlening. In Nederland zetten ruim 6.000 medewerkers zich dagelijks in om onze klanten te helpen met technische, innovatieve en duurzame oplossingen. Wij ontwerpen, bouwen, beheren en onderhouden technische installaties voor onze klanten. Wij helpen onze klanten in het realiseren en versnellen van de drie grote transities van nu: de energie-, industriële en digitale transitie.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Aan cv's die ongevraagd door bureaus worden aangeleverd kunnen geen rechten worden ontleend. 

#LI-JV1